Πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο υπουργείο την Τρίτη 19.07.2016 με τον Υπουργό Γεωργικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ Αποστόλου Βαγγέλη.

Η συνάντηση έγινε κατόπιν πρωτοβουλίας του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής κ. Γιάννη Βασιλείου, με την παρουσία της Δημάρχου Μάνδρας – Ειδυλλίας κ. Γιάννας Κριεκούκη, και τηςΠεριφερειακής ΣύμβουλουΑττικής κ. ΑριστέαςΒάβουλα.

Στην συνάντηση εκφράσαμε στον κ. Υπουργό την αντίθεση μας στη επιδίωξη δημιουργίας μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας στο Πόρτο Γερμένο – και επίσης ζητήσαμε να αποδοθεί στην τοπική αυτοδιοίκηση οίκημα που βρίσκεται στην περιοχή του Ασπροπύργου – που έχει σχεδιαστεί για να γίνει Κυνοκομείο – προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των αδέσποτων σκυλιών που υπάρχουν σε ολόκληρη την Δυτική Αττική.

Η συζήτηση με τον κ. Υπουργό ήταν ουσιαστική και ειλικρινής – καθώς και η δέσμευση του – αφού μελετήσει με τους συνεργάτες του και τα δυο αυτά προβλήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων και άλλων υπουργείων η υπηρεσιών – να υπάρξει σύντομα ενημέρωση μας – ώστε να καθορίσουμε ως τοπική αυτοδιοίκηση τις επόμενες κινήσεις μας.