ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ 21 1 15 018Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας Σπύρος Τζόκας πραγματοποίησε επίσκεψη σήμερα στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας μαζί με τον Δήμαρχο της πόλης, Γιώργο Καπλάνη.

Η επίσκεψη ξεκίνησε από την περιοχή με τις κατοικίες, η ιδιοκτησία των οποίων είναι υπό αμφισβήτηση από το Ελληνικό Δημόσιο. Στην περιοχή αυτή πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των κατοίκων για τις ενέργειες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που υποστηρίζει το δίκαιο αίτημά τους για οριστική τακτοποίηση της εκκρεμότητας που έχει ανακύψει χωρίς δική τους ευθύνη.

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ 21 1 15 027Στη συνέχεια επισκέφθηκαν υπηρεσίες του Δήμου (Κέντρο Φιλίας & Αλληλεγγύης, κοινωνικό παντοπωλείο και φαρμακείο,  πρόγραμμα σίτισης απόρων, παιδικό σταθμό και  ΚΑΠΗ). Τέλος επέβλεψαν τα παραδοτέα έργα στην πλατεία Λαμπράκη και στην οδό Μ. Αντύπα.

Στην επίσκεψη, υπήρξε διάλογος με τους κατοίκους όπου –μεταξύ άλλων- συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το Νοσοκομείο «Αγ. Βαρβάρα» και την υγειονομική περίθαλψη γενικότερα, τις συγκοινωνίες και τα προβλήματα που δημιουργούνται από πλημμυρικά φαινόμενα.

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ 21 1 15 034

      ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ 21 1 15 050