Την Πέμπτη  12-03-2015 στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικού Τομέα Αθηνών πραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων, στο πλαίσιο της επισιτιστικής δράσης αλληλεγγύης με τρόφιμα που διοργανώνουν από κοινού η Περιφέρεια Αττικής με το Σύλλογο Λαϊκής Αλληλεγγύης.

Η επισιτιστική βοήθεια,  με τρόφιμα που προσέφερε η  Γαλλική Aνθρωπιστική Οργάνωση “SecoursPopulaireFrancais” , διατέθηκε σε Προνοιακά  Ιδρύματα   της Δυτικής Αθήνας.

Πιο συγκεκριμένα διανεμήθηκαν 1524 κιλά τροφίμων (λαχανικά, ρύζι, κουσκούς , ραβιόλια) στο Ι.Π.Α.Π. «Η Θεοτόκος», στο σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δυτ.Αττικής « Η ΕΛΠΙΔΑ», στο Χριστοδούλειο Ορφανοτροφείο, στην Ιερά Αδελφότητα «Αγ.Τριάδα»(ορφανοτροφείο), στο Χαμόγελο του Παιδιού Περιστερίου και στο Σύλλογο «ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ».

Στη διανομή, η οποία έγινε στο χώρο της Αντιπεριφέρειας Δυτικής Αθήνας, παρευρέθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ.Αθήνας κ.Τζόκας Σπύρος, η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής κ.Θανοπούλου Κατερίνα , ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ.Σχινάς Θεόδωρος , οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Δυτικής Αθήνας: κ. Βλάχος Κων/νος , κ.Δημάκος Δημήτριος, κ.Ζωγραφάκη –Τελεμέ Ελένη, κ.Κρητικού Κατερίνα , κ.Στεφανοπούλου Αναστασία , ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Αλληλεγγύης κ. Απαμιάν Χάικ, η Προϊσταμένη της Δ/νσης Δημόσιας & Κοινωνικής Μέριμνας ΔΤ κ. Θωμά Ευανθία και οι εκπρόσωποι των ιδρυμάτων.