Συνεχίζεται αμείωτα στον Δυτικό Τομέα Αθηνών η διενέργεια δωρεάν δειγματοληπτικών ελέγχων ανίχνευσης κορωνοϊού από τις Κινητές Ομάδες Επισκέψεων της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ,στο πλαίσιο της Δράσης «Ιπποκράτης», που υλοποιείται κατ’ εντολή του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη.

Την Τρίτη 7 Απριλίου 2021, από τις 10.30 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι, τα εξειδικευμένα κλιμάκια διενήργησαν ρινοφαρυγγικά τεστ, με τη μέθοδο της ταχείας διαδικασίας Rapidtest, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου «Γιάννης Ρίτσος». Στις περιπτώσεις, δε, που το αποτέλεσμα ήταν θετικό οι πολίτες υποβλήθηκαν και σε μοριακό test.

210407 rapid aigalew

Την όλη διαδικασία επέβλεπε, καθ’ όλη της την διάρκεια, ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την συμβολή τους στην επιτυχή ολοκλήρωση της δειγματοληψίας.

Συντονιστής του Κέντρου Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ είναι ο Δρ. Πάνος Ευσταθίου και τη γενική εποπτεία της Δράσης έχει ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, ο οποίος υπογραμμίζει τα εξής:

«Ισχυροποιούμε μέρα με τη μέρα το τοίχος προστασίας των συμπολιτών μας, με μέτρα που ενισχύουν την πρόληψη και την ιχνηλάτηση των κρουσμάτων. Η Περιφέρεια Αττικής αποδεικνύει καθημερινά ότι βρίσκεται στο πλευρό του πολίτη, διασφαλίζοντας πρωτίστως την υγεία και την ασφάλειά του.».

Στο μήνυμά του ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα ΑθηνώνΑ. Λεωτσάκος επεσήμανε σχετικά:

«Η αθρόα συμμετοχή των πολιτών επιβεβαιώνει περίτρανα ότι η πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη στέφεται με απόλυτη επιτυχία. Η άψογη συνεργασία μας με τον Δήμαρχο Γιάννη Γκίκα οδηγεί σε απτά αποτελέσματα. Βαδίζουμε όλοι μαζί, με σταθερά και συντονισμένα βήματα και υψηλό αίσθημα ευθύνης, για να βγούμε σύντομα νικητές και να κερδίσουμε τη ζωή μας πίσω.»

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ZIP 164,59 KB24/01/22 06:48:45