Περιστέρι, 18Οκτωβρίου  2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: «Έργα της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού».

 

ag.anargyroi-01 webΟ Αντιπεριφερειάρχης του Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Σπύρος Τζόκας, επισκέφτηκε έργα που είτε έχουν ολοκληρωθεί, είτε βρίσκονται σε εξέλιξη,  στους Αγίους Αναργύρους – Καματερό και χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής.

ag.anargyroi 02 webΣυγκεκριμένα, επισκέφτηκε με το Δήμαρχο κ. Σαράντη και υπηρεσιακούς παράγοντες, τόσο της Περιφέρειας όσο και του Δήμου,  τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου, (περιλαμβάνει κλειστό γήπεδο καλαθοσφαίρισης- χόκεϋ,  καθώς και γυμναστήριο με όργανα άθλησης), το οποίο και έχει ολοκληρωθεί, το Κέντρο κοινωνικών – προνοιακών υποδομών και κοινωνικής αλληλεγγύης και πρόνοιας, καθώς και το βρεφονηπιακό σταθμό στο Ο.Τ 1008 Α στο Καματερό.  

Ο Αντιπεριφερειάρχης, μετά τις παραπάνω επισκέψεις και από τη συζήτηση που είχε με τον κ. Σαράντη για την πορεία των υπολοίπων έργων που υλοποιούνται στο Δήμο και χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία του συνόλου των έργων, και για τον προγραμματισμό των υπολοίπων.

ag.anargyroi 03 webΤέλος, εξέφρασε για μια ακόμη φορά  την πρόθεσή του να ενταχθούν άμεσα  οι ώριμες μελέτες του Δήμου που αφορούν σε έργα υποδομής και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών, στο τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής.