Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

20 Οκτώβρη 2016

skopeftiriokaisarianis webΦίλες και φίλοι,

 

Το δικαστήριο μετά από μια ψυχοφθόρα διαδικασία και με μια σιδερόφρακτη εισαγγελέα που ξεπέρασε ΦΕΚ και άλλα, ευτυχώς μας αθώωσε όλους και εμένα και τους τρεις εργάτες. Και λέω ευτυχώς γιατί για μια ακόμα φορά στο δικαστήριο, για δωδέκατη αν θυμάμαι καλά, ήμασταν εμείς και μόνο εμείς. Σαν να ήταν κάποια προσωπική υπόθεση.
Θέλω αυτούς τους λίγους – ελάχιστους αλλά αλληλέγγυους σε όλες τις δίκες να τους ευχαριστήσω δημόσια μέσα από την καρδιά μου: 
Τον δικηγόρο, φίλο και πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Θοδωρή Σχοινά που εντελώς δωρεάν (πλήρωσε ακόμα και τα έξοδα) ήταν εκεί σε όλες τις δίκες και έδωσε σκληρές μάχες. Δεν έχω λόγια. 
Να ευχαριστήσω, επίσης, τον Δήμαρχο Καισαριανής Ηλία Σταμέλο, τον πρώην Δήμαρχο Γιώργο Κατημερτζή, τον Αλέκο Λασπιά και όλη την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Καισαριανής για την πολύτιμη βοήθεια και ηθική συμβολή. 
Και μια υπόμνηση για τους δυο συντρόφους που έφυγαν, τον Μανώλη Μέξη και τον Μήτσο Σούφλα για την τεράστια συμβολή τους στον ιερό αυτόν αγώνα για το Σκοπευτήριο Καισαριανής, το Θυσιαστήριο της λευτεριάς. Ιδιαίτερη μνεία στον αγωνιστή δήμαρχο Παναγιώτη Μακρή που άρχισε αυτό τον αγώνα. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ………