Περιστέρι,07 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: « Ψηφίστηκαν από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, δύο ακόμα  νέα σημαντικά έργα για τη Δυτική Αθήνα, σε Ίλιον και Πετρούπολη».

tzokas perifereiako 1Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στην 31η συνεδρίαση του, στις  06/10/2016, ενέκρινε, ακόμη  δύο  σημαντικά έργα για τη Δυτική Αθήνα.

 Πιο συγκεκριμένα το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε  :

Τη  σύναψη και τους όρους προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ιλίου  για την κατασκευή του έργου   με τίτλο:

«Κατασκευή βρεφονηπιακού σταθμού – Νικόλαος Λιάκος – στο Ο.Τ 729 του Δήμου Ιλίου , συνολικού προϋπολογισμού 1.116.000,00 ευρώ.

Το έργο αφορά στη δημιουργία ενός ακόμη βρεφονηπιακού σταθμού δυναμικότητας 40 νηπίων που θα αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο, πρώτο και δεύτερο όροφο, αύλειο χώρο και θα είναι συνολικής δόμησης 404,51 τετραγωνικά μέτρα. Ο βρεφονηπιακός σταθμός θα κατασκευαστεί επί της οδού Ελλησπόντου 4, στο Ίλιον.

Τη σύναψη και τους όρους προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Πετρουπόλεως,  για το  έργο:

«Ασφαλτοστρώσεις σε κεντρικούς δρόμους Δήμου Πετρούπολης», συνολικού προϋπολογισμού 1.100.000 ευρώ.

Σκοπός του έργου είναι η αποκατάσταση κατεστραμμένων τμημάτων και επούλωση οπών στα ασφαλτικά οδοστρώματα του υφιστάμενου δικτύου του Δήμου και αφορά στις οδούς 25ης Μαρτίου, Περικλέους, Ανατολικής Ρωμυλίας και Σκουφά.