Μετά από τρεις ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης για την επισκευή και συντήρηση των παιδικών χαρών στο Πεδίον του Άρεως, οι πρώτες εργασίες ολοκληρώθηκαν και η παιδική χαρά ανοίγει ξανά για το κοινό. Οι εργασίες περιλαμβάνουν την αντικατάσταση των παλαιών παιχνιδιών με νέα και πιο ασφαλή, διασφαλίζοντας την προστασία των παιδιών και την αναβάθμιση του χώρου.

Ο Κωνσταντίνος Ζώμπος, Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, δήλωσε:
«Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς να βλέπουμε την παιδική χαρά στο Πεδίον του Άρεως να ανοίγει ξανά για τα παιδιά μας, με ανακαινισμένα και ασφαλή παιχνίδια. Η Περιφέρεια Αττικής είναι αφοσιωμένη στη βελτίωση των κοινών μας χώρων και στην εξασφάλιση ενός ασφαλούς και ευχάριστου περιβάλλοντος για τους πολίτες, ιδιαίτερα για τις νέες γενιές. Η ασφάλεια των παιδιών είναι για εμάς προτεραιότητα και γι’ αυτό συνεχίζουμε τις προσπάθειες αναβάθμισης όλων των παιδικών χαρών στην περιοχή.»

Η Περιφερειακή Αρχή ευχαριστεί θερμά τους πολίτες για την υπομονή και κατανόηση κατά τη διάρκεια των εργασιών και διαβεβαιώνει ότι θα συνεχιστούν οι ενέργειες για την αναβάθμιση και την ασφάλεια των δημόσιων χώρων.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ZIP 1,29 MB20/06/25 12:23:44