ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

3ο Τουρνουά Ξυλορακέτας Νότιας Αθήνας

28 Ιουλίου 2013

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Ανοικτό Τουρνουά Ξυλορακέτας που διοργανώθηκε στις 28 Ιουλίου από την Περιφερειακή Ενότητα Νότιου Τομέα, σε συνεργασία με το Valetudo Racket και την υποστήριξη του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, στις εγκαταστάσεις του Ομ. Χει. Κο. «Μπάτης», στην ομώνυμη πλαζ.

Δεκάδες παίκτες από 13 ως 82 ετών, έπαιξαν εντυπωσιακά παιχνίδια σε δυάδες και τετράδες ανεβάζοντας την ήδη υψηλή θερμοκρασία στο τερέν και την κερκίδα. Οι κατάλληλα διαμορφωμένες εγκαταστάσεις «Μπάτη» σε συνδυασμό με τις άοκνες προσπάθειες του μέλους του Δ.Σ. του ομίλου και εμπνευστή του παιχνιδιού Valetudo Racket, Ηλία (Λάκη) Ζώη, συντέλεσαν ώστε να διεξαχθεί ένα υψηλού επιπέδου τουρνουά με αθρόα συμμετοχή.

Οι συμμετέχοντες βραβεύτηκαν με μετάλλια και βεβαιώσεις συμμετοχής από την Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αθήνας κ. Μ. Καρακλιούμη, ενώ έλαβαν επίσης και εγγράφως αναλυτικά στατιστικά παιχνιδιού ανά ομάδα. 

Κλήρωση που έγινε στο γραφείο Αντιπεριφερειάρχη ανέδειξε ένα τυχερό το νεαρό Μανώλη Δαμίγο που κερδίζει διαμονή πέντε ημερών στο Λουτράκι, προσφορά του δωροθέτη Mitzithras Hotel. 

Κερκίδα στο Μπάτη 4.jpg JPG 114,69 KB18/08/21 10:58:18