ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Tην Μ.Δευτέρα 06-04-2015 στον χώρο του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου του Ελληνικού πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα «6η Απριλίου ημέρα Ολυμπιακής Αεροπορίας».
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων Ολυμπιακής Αεροπορίας (ΠΟΛ.Κ.Ε.Ο.Α) και ήταν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.
Παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Καπάταης και οι Δήμαρχοι Π.Φαλήρου, Γλυφάδας , Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης o πρώην Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Χρήστος Κορτζίδης η Περιφερειακής Σύμβουλος Νερούτσου Μαρία και πλήθος κόσμου.
Ο Αντιπεριφερειάρχης στην ομιλία του ανέφερε ότι είναι μια ιδιαίτερη ημέρα, η Επέτειος Ίδρυσης της Ο.Α και τόνισε την συμβολή της Ο.Α στην επικοινωνία με τον Ελληνισμό της διασποράς αλλά και την συμμετοχή της στην ανάπτυξη της οικονομίας της Πατρίδας μας.
Ανάπτυξε τον προβληματισμό, για την αναγκαιότητα ύπαρξης Εθνικού Αερομεταφορέα που να συνδυάζει την ασφάλεια (που δοκιμάζεται το τελευταίο διάστημα) την αποτελεσματικότητα λειτουργίας με τον κοινωνικό του ρόλο.
Τέλος ευχήθηκε την ευόδωση του στόχου του ΠΟΛ.Κ.Ε.Ο.Α για δημιουργία Μουσείου Πολιτικής Αεροπορίας ενός στόχου που βρίσκει συνοδοιπόρο και την Περιφέρεια Αττικής.

011.JPG JPG 998,39 KB18/08/21 12:18:00
004.JPG JPG 896,78 KB18/08/21 12:18:02