ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ 12.03.2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε σήμερα 12.3.21 στον  Δήμο Γλυφάδας ο 2ος κύκλος διανομής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε συνολικά 11.798 ωφελούμενους των Δήμων της Περιφερειακήε Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής προς τους απόρους (ΤΕΒΑ).

Κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής  αποτελούμενο από γεωπόνο, κτηνίατρο και υγειονολόγο, παρουσία της υπεύθυνης του προγράμματος ΤΕΒΑ κ. Παρασκευής Δήμου, διενήργησε, όπως κάθε φορά, τον ποιοτικό και ποσοτικό έλεγχο των προμηθειών και των παρεχό.μενων υπηρεσιών.

Η διανομή περίεχε είδη παντοπωλείου, είδη βασικής υλικής συνδρομής, νωπά είδη, είδη οπωροπωλείου και βρεφικά είδη.

Σημειωτέον ότι στους Δήμους Αγίου Δημητρίου, Παλαιού Φαλήρου, Καλλιθέας, Μοσχάτου – Ταύρου, Νέας Σμύρνης και Γλυφάδας πραγματοποιήθηκε επιτόπια επιθεώρηση ενδ. των μέσων μεταφοράς, των συνθηκών διατήρησης και συντήρησης των τροφίμων και έγιναν δειγματοληψίες προκειμένου να ακολουθήσει εργαστηριακός έλεγχος των δειγμάτων, από το επιστημονικό προσωπικό του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (Εργαστήριο Ελέγχου Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων και Ποτών της Σχολής Επιστημών Τροφίμων).

Η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών, κ. Δήμητρα Νάνου, δήλωσε ότι η Περιφέρεια Αττικής θα συνεχίσει να κάνει ό,τι χρειάζεται για όποιον μας χρειάζεται