Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας πραγματοποιήθηκε στις 8, 9 και 10 Μαΐου το 6ο Φεστιβάλ – Συνέδριο Ελαιολάδου και Ελιάς από την Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών.
Από την Περιφέρεια Αττικής παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Γεώργιος Γαβρίλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, Παναγιώτης Χατζηπέρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών, Χρήστος Καπάταης και ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος σε θέματα αγροτικής πολιτικής, Ταξιάρχης Φαρμάκης.
Την κυβέρνηση εκπροσώπησαν, η Αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά και εκπρόσωποι του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.
Ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος κ. Φαρμάκης, απεύθυνε χαιρετισμό προς το Συνέδριο και παρουσίασε τους στόχους και τις κατευθύνσεις της νέας διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής.
Στην Έκθεση, η Περιφέρεια Αττικής συμμετείχε με περίπτερο, το οποίο επιμελήθηκε η Διεύθυνση Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής.
Στόχος της συμμετοχής της Περιφέρειας Αττικής στο εν λόγω Συνέδριο – Έκθεση, ήταν η προβολή και η ανάδειξη των ποιοτικών προϊόντων της Αττικής γης και των παραγωγών που δραστηριοποιούνται εντός της Περιφέρειας.