Την Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015, ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων Ολυμπιακής Αεροπορίας (ΠΟΛ.Κ.Ε.Ο.Α.), κ Βασίλειο Τσατσαράγκο και τον Αντιπρόεδρο του ΠΟΛ.Κ.Ε.Ο.Α. , κ. Αντώνιο Τζίμο, , στα γραφείο της Αντιπεριφέρειας στην Καλλιθέα.
Οι εκπρόσωποι του Πολιτιστικού Κέντρου παρέθεσαν στον Αντιπεριφερειάρχη όλο το εύρος των δραστηριοτήτων του Πολιτιστικού Κέντρου και του εξέθεσαν τον βασικό στόχο του Κέντρου, την δημιουργία του πρώτου Μουσείου Πολιτικής Αεροπορίας εντός του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.
Ο Αντιπεριφερειάρχης με τη σειρά του, αναγνώρισε μεταξύ άλλων, την συμβολή του Πολιτιστικού Κέντρου στην διατήρηση της ιστορίας της Πολιτικής Αεροπορίας στην Ελλάδα και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο στόχος του Πολιτιστικού Κέντρου θα ευοδωθεί. Παράλληλα, διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους του Πολιτιστικού Κέντρου ότι η Περιφέρεια Αττικής Θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειές τους.
Οι εκπρόσωποι της ΠΟΛ.Κ.Ε.Ο.Α. ζήτησαν από τον Αντιπεριφερειάρχη, η εκδήλωση με αφορμή την επέτειο ίδρυσης της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Απριλίου, να τεθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Χρ. Καπάταης, σε άμεση συνεννόηση με την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, ανταποκρίθηκε στο αίτημα του ΠΟΛ.Κ.Ε.Ο.Α. .Ως εκ τούτου, η εκδήλωση για την επέτειο ίδρυσης της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ θα γίνει υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής.

IMG_ 16 3 2014-1.jpg JPG 67,09 KB18/08/21 12:12:49