Στην διάθεση 53 τόνων μήλων και πορτοκαλιών σε 8323 άπορους συμπολίτες μας, που καλύπτονται από συνολικά δέκα φιλανθρωπικούς φορείς προχώρησε η Επιτροπή Ελέγχου της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.

Αναλυτικότερα οι φορείς που παρέλαβαν και διέθεσαν τις παραπάνω ποσότητες, είναι η Ιερά Μητρόπολη Νικαίας, η Ιερά Μητρόπολη Πειραιά, ο Δήμος Νικαίας- Άγιος Ι. Ρέντη, το Δίκτυο Ανθρωπιάς& Αλληλεγγύης Κερατσινίου, το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής προστασίας, το Γηροκομείο Πειραιώς, ο Χριστιανικός Σύλλογος «Αγία Ειρήνη», η Μ.Κ.Ο. Γραμμή Ανθρωπιάς, ο Σύλλογος Πολυτέκνων Άγιος Στυλιανός, και το Γηροκομείο «Ο ΛΥΤΡΩΤΗΣ».

Μετά τους προβλεπόμενους ποιοτικούς και ποσοτικούς ελέγχους από τους ελεγκτές της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Πειραιά, διατέθηκαν συνολικά, 2728 χαρτοκιβώτια με μήλα και πορτοκάλια συνολικού βάρους 53.053,4. Να σημειωθεί ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν διατεθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά συνολικά 212 τόνους διάφορα φρούτα, σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και ιδρύματα της περιοχής ευθύνης του Πειραιά.