190201 poster kavvadia v2«Πρώτο ταξίδι έτυχε ναύλος για το Νότο»∙ Τα ταξίδια του αγαπημένου ποιητή της θάλασσας Νίκου Καββαδία ζωντανεύουν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στις 19:00, από τους μαθητές των Μουσικών Σχολείων Αλίμου και Αθήνας.

Τη μουσική εκδήλωση διοργανώνει το Μουσικό Σχολείο Αλίμου σε συνεργασία με το νεότευκτο Μουσικό Σχολείο Αθήνας, με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής (Κεντρικός Τομέας Αθηνών), η οποία έχει σταθεί επανειλημμένα αρωγός του έργου τους.

Συμμετέχουν το «Σύνολο Σύγχρονου Ελληνικού & Ξένου Δημοφιλούς Ρεπερτορίου» του Μουσικού Σχολείου Αλίμου, η Χορωδία Μουσική Σχολείου Αλίμου και η Χορωδία Α’ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Αθήνας.

Θα ακουστούν τραγούδια των Θάνου Μικρούτσικου, Μαρίζας Κωχ, Ξέμπαρκων, Γιάννη Νικολάου, Μιχάλη Τρανουδάκη και Γιάννη Σπανού.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη» του Μεγάρου και ότι η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη με δελτία εισόδου. Για τη διάθεση των δελτίων εισόδου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκέπτονται το www.mousalim.gr ή να καλούν στο 210 99 63 561 (Μουσικό Σχολείο Αλίμου) & 213 2063541 (Περιφέρεια Αττικής).