Είναι προφανές, ότι η διοίκηση της «ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ Α.Ε.» βρίσκεται σε πανικό και σύγχυση, αφενός μεν λόγω της αντίδρασης των πολιτών και της αυτοδιοίκησης αφετέρου λόγω των πολιτικών εξελίξεων που δείχνουν ότι οι μέρες της δράσης τους είναι μετρημένες.

Το ποιός λέει αλήθεια και ποιός ψέματα, το γνωρίζουν καλύτερα και πάνω από όλους, οι πολίτες της Αττικής.

Οι πολίτες της Αττικής λοιπόν γνωρίζουν άριστα ότι η συγκεκριμένη ανώνυμη εταιρία είναι δημιούργημα του πολιτικού σχεδίου της συγκυβέρνησης Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ που οδηγεί τον τόπο σε μαρασμό και εξάρτηση από τα εγχώρια και ξένα χρηματοπιστωτικά και κτηματομεσιτικά κεφάλαια.

Οι πολίτες της Αττικής γνωρίζουν επίσης άριστα ότι τα διορισμένα μέλη του Δ.Σ. μετατράπηκαν αυτομάτως σε εκφραστές της μνημονιακής πολιτικής. Απορία: από πότε διορισμένα μέλη Δ.Σ. κουνάν το δάκτυλο σε νόμιμα εκλεγμένους εκπροσώπους του Ελληνικού λαού και ποιος τους έδωσε αυτό το δικαίωμα;

Η νέα Περιφερειακή Αρχή έχει δεσμευθεί με σαφήνεια υπέρ της προάσπισης και της διαφύλαξης της δημόσιας περιουσίας.

Ως εκλεγμένοι εκπρόσωποι των πολιτών κρινόμαστε από αυτούς, εργαζόμαστε με βάση το πολιτικό μας πρόγραμμα, υπερασπιζόμαστε την διαχείριση της παράκτιας ζώνης από την τοπική αυτοδιοίκηση (Δήμοι – Περιφέρεια) και διεκδικούμε να παραμείνει ο δημόσιος και κοινόχρηστος χαρακτήρας των ακτών.