Για την πολύτιμη στήριξη που παρείχε στο έργο του Συνδέσμου Δήμων για την Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.) κατά το 2015 βραβεύτηκε η Περιφέρεια Αττικής μέσω των Περιφερειακών Ενοτήτων Ανατολικής Αττικής και Βόρειου Τομέα Αθηνών σε ειδική τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου σε γνωστό ξενοδοχείο στο Μαρούσι και στην οποία παραβρέθηκε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

Στην εκδήλωση που έχει καθιερωθεί πλέον και πραγματοποιείται σε ετήσια βάση, βραβεύτηκαν όλοι οι φορείς (πολιτικοί και υπηρεσιακοί) και οι εθελοντικές ομάδες που ενίσχυσαν το έργο και τη δράση του ΣΠΑΠ το προηγούμενο έτος, και παράλληλα τιμήθηκαν για την προσφορά τους σε όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου οι Δήμαρχοι και οι υπεύθυνοι Πολιτικής Προστασίας από τους 12 δήμους – μέλη του Συνδέσμου. Από την Περιφέρεια Αττικής βραβεύτηκαν οι Αντιπεριφερειάρχες Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου και Βόρειου Τομέα Αθηνών Γιώργος Καραμέρος καθώς και η Περιφερειακή Σύμβουλος Εντεταλμένη Πολιτικής Προστασίας Ιωάννα Τσούπρα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής στο σύντομο μήνυμά του κατά την παραλαβή της τιμητικής πλακέτας, αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την τιμητική αυτή βράβευση, στάθηκε στην καλή συνεργασία που είχε η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής με τον ΣΠΑΠ αλλά και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς – υπηρεσίες – εθελοντικές ομάδες την περσινή χρονιά που είχε ως αποτέλεσμα την άμεση αντιμετώπιση οποιοδήποτε προβλήματος δημιουργήθηκε. Ευχήθηκε δε αυτή η καλή συνεργασία και αλληλοβοήθεια να συνεχιστεί και τη φετινή αντιπυρική περίοδο με ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

σπαπ1.JPG JPG 215,67 KB18/08/21 01:15:48
σπαπ2.JPG JPG 103,04 KB18/08/21 01:15:49