Μετά την επιτυχημένη παράσταση “Memories for Life”, η παράσταση “landing_an odyssey” έρχεται για πρώτη φορά στο Λαύριο.

Μέσα από τις εντυπωσιακές διαδραστικές απεικονίσεις χορού και θεάτρου και με αποκλειστικό εργαλείο τη φυσική έκφραση, ένας πολυεθνικός θίασος ταξιδεύει το κοινό στο σημείο της επιστροφής του Οδυσσέα στο σπίτι. Η «αποβίβαση», η «προσγείωση», η «επιστροφή» μετά από ένα μακρόχρονο ταξίδι, γεμάτο μάχες και περιπέτειες, ανοίγει πάντα τον δρόμο για νέες προκλήσεις και νέα ερωτηματικά. Ο Οδυσσέας επιστρέφει στην Ιθάκη και στην Πηνελόπη, μέσα σε ένα μίγμα ευτυχίας, οργής και νοσταλγίας και μας καλεί να αναρωτηθούμε «Είμαστε σίγουροι ότι θέλουμε να γυρίσουμε στην Ιθάκη;».

Το “landing_an odyssey” αποτελεί μέρος του διαπολιτισμικού πανευρωπαϊκού project “Meeting the Odyssey”, που περιστρέφεται γύρω από το ταξίδι του Οδυσσέα και τις σύγχρονες «Οδύσσειες» και φέτος βρίσκεται στην Ελλάδα, με όχημα το θρυλικό ιστιοφόρο “Hoppet”.

Με φόντο το “Hoppet” στο λιμάνι του Λαυρίου, το “landing_an odyssey” θα προσφέρει με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής μια μοναδική βραδιά στους θεατές στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου την Πέμπτη 7 Ιουλίου και ώρα 9:00μ.μ. Είσοδος: ελεύθερη.

meeting the odyssey.png PNG 20,22 KB18/08/21 01:59:21
meeting-the-odyssey-1.jpg JPG 41,45 KB18/08/21 01:59:21