Σήμερα 23/032017, στο δημαρχείο του Δήμου Αγίου Δημητρίου στη συνέντευξη τύπου για την Ειρηνοδρομία, παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης του Νότιου Τομέα Αθηνών, Χρήστος Καπάταης .

Η Ειρηνοδρομία, διοργανώνεται για πολλοστή φορά από τον Δήμο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΠΑΝΑΓΟΥΛΕΙΑ» στην μνήμη του αγωνιστή της Δημοκρατίας Αλέκου Παναγούλη.
Όπως ενημέρωσε η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου, μέρος των εσόδων που θα συγκεντρωθούν, θα παραδοθούν ως ενίσχυση στην Κιβωτό του Κόσμου. «Είναι μια σπουδαία για μας διοργάνωση, με μεγάλη ιστορία. Κεντρικό μας σύνθημα είναι η Ειρήνη και ταυτόχρονα διεκδικούμε την συμμετοχή των πολιτών για να ανατρέψουμε τις αρνητικές εξελίξεις» .

Ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε: « η Ειρηνοδρομία είναι γιορτή αθλητισμού, δημοκρατίας και μνήμης. Η Περιφέρεια Αττικής βρίσκεται αρωγός σε αυτήν, αλλά και σε κάθε παρόμοια προσπάθεια.»

Στην συνέντευξη τύπου παρευρέθηκαν επίσης :
ο Αντιδήμαρχος Σπήλιος Διαβολίτης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, Κώστας Κορλός, η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και πρέσβειρα της «Ειρήνης» των αγώνων Βούλα Κοζομπόλη, και οι αθλητές Κώστας Γκελαούζος και Αχιλλέας Τζανετόπουλος.