Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί τους οικονομικούς φορείς, που επιθυμούν και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο αντικείμενο της σχετικής Πρόσκλησης, να υποβάλουν έγγραφη σφραγισμένη οικονομική προσφορά για την προμήθεια φυτοπαθολογικού υλικού για το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών –Τμήμα Επιστ. Φυτικής Παραγωγής – Εργαστήριο Γεωργικής Φαρμακολογίας, στο πλαίσιο της εφαρμογής του προγράμματος συγκριτικών πειραματικών εργασιών καταπολέμησης του δάκου της ελιάς έτους 2017 (υποδράσεις 2α και 2β) , με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης κατά το άρθρο 118 του Ν.4412/2016, όπως αναλυτικά περιγράφονται τα είδη, οι ποσότητες και οι τεχνικές προδιαγραφές στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α της σχετικής Πρόσκλησης και τα οποία χωρίζονται σε τρείς ομάδες.

ΟΜΑΔΑ Α: Αφορά την προμήθεια υλικών για την εκτροφή του Δάκου, προϋπολογισμού 1.500,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

ΟΜΑΔΑ Β: Αφορά την προμήθεια πλαστικών εργαστηρίου για τα πειράματα του Δάκου, προϋπολογισμού 2.000,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

ΟΜΑΔΑ Γ: Αφορά την προμήθεια αναλώσιμων χρωματογραφίας για αναλύσεις των πειραμάτων του Δάκου, προϋπολογισμού 1.500,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Ο συνολικός προϋπολογισμός και για τις τρείς ΟΜΑΔΕΣ είναι 5.000,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Προσφορά μπορεί να υποβληθεί για μία (1) ΟΜΑΔΑ, για  δύο (2) ΟΜΑΔΕΣ ή και για τις τρείς (3) ΟΜΑΔΕΣ .

Κριτήριο ανάθεσης θα είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής σε ευρώ (€), χωρίς ΦΠΑ, σύμφωνα με το υπόδειγμα του Παραρτήματος Α΄ (ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ) για το σύνολο των προς προμήθεια ειδών και ειδικότερα για την ΟΜΑΔΑ  Α για την προμήθεια υλικών για την εκτροφή του Δάκου για την ΟΜΑΔΑ  Β για την προμήθεια πλαστικών εργαστηρίου για τα πειράματα του Δάκου και για την ΟΜΑΔΑ Γ για την προμήθεια αναλώσιμων χρωματογραφίας για αναλύσεις των πειραμάτων του Δάκου,  υπό την προϋπόθεση ότι αυτή δεν ξεπερνά την ανώτατη προϋπολογιζόμενη δαπάνη ανά ομάδα και καλύπτονται συνολικά οι όροι της σχετικής Πρόσκλησης.

Οι προσφορές μπορούν να κατατίθενται ή να αποστέλλονται με οποιονδήποτε τρόπο στην Υπηρεσία μας (Διεύθυνση Οικονομικών Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, Τμήμα Προμηθειών, Εθνικής Αντιστάσεως 2 & Τσαμαδού, Τ.Κ. 18531, Πειραιάς 2ος όροφος) και θα παραλαμβάνονται με απόδειξη, με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι αυτές θα περιέλθουν στην παραπάνω Δ/νση μέχρι την 21-12-2017, ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 15:00.

Προσφορές που υποβάλλονται εκπρόθεσμα, επιστρέφονται χωρίς να αποσφραγισθούν ή να αξιολογηθούν αντιστοίχως.

Οι προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους διαγωνιζόμενους επί εκατόν είκοσι (120) ημέρες από την επομένη της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής τους.

Ακολουθεί το αρχείο της Πρόσκλησης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ PDF 306,00 KB18/08/21 04:08:02