wrapper

Σας ενημερώνουμε ότι η Περιφέρεια Αττικής εξετάζει το ενδεχόμενο συμμετοχής της στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών «6η FOOD EXPO GREECE 2019» που θα πραγματοποιηθεί  από 16-18 Μαρτίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo, στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στην Αθήνα, με επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας. Το συγκεκριμένο εκθεσιακό γεγονός διοργανώνεται από την εταιρεία « Forum Α.Ε.».

Η Περιφέρεια Αττικής θα επιδοτήσει το κόστος συμμετοχής κατά 60% για την ενοικίαση περιπτέρων, ενώ το υπόλοιπο 40% θα το επιβαρυνθούν οι ίδιοι οι εκθέτες. Το μέγεθος του περιπτέρου που θα αναλογεί στον κάθε εκθέτη θα είναι 6, 7.5 ή 9τ.μ. Σε περίπτωση που δεν θα είναι εφικτό να ικανοποιηθούν οι επιθυμίες των υποψήφιων εκθετών σχετικά με τα τετραγωνικά του περιπτέρου τους, θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις ως προς τις προτιμήσεις τους. Η τιμή ανά τ.μ. ανέρχεται στο ποσό των 210€ (πλέον Φ.Π.Α). Τονίζεται ότι εντός του περιπτέρου θα υπάρχει ενιαία αποθήκη όπου θα καταλαμβάνει το κέντρο του περιπτέρου και το κόστος της θα επωμιστούν εξίσου όλοι οι εκθέτες (δηλαδή 112 ευρώ/εκθέτη).

Περιγραφή περιπτέρου: Βάθος περιπτέρου 3μέτρα, εκ των οποίων τα 2 μέτρα θα είναι  διαχωριστικό πάνελ ύψους 1,80μ. και το 1μέτρο θα είναι «αυλή». Πρόσοψη 2, 2.5 ή 3 μέτρα ανάλογα με το μέγεθος. Στην «αυλή» θα επιτρέπεται να τοποθετηθεί διακόσμηση μέχρι 1μέτρο ύψος. HALL 1.

Ως εκ τούτου το κόστος συνολικά που θα βαρύνει το κάθε εκθέτη ανέρχεται:

Μέγεθος Περιπτέρου

σε τ.μ        

Κόστος αποθήκης

Συνολικό κόστος/ευρώ (πλέον Φ.Π.Α.)

6

112

616

7.5

742

9

868

 

    

 

 

 

 

Διευκρινίζεται ότι για την επιλογή της θέσης της κάθε επιχείρησης εντός του ενιαίου περιπτέρου της Περιφέρειας, θα διενεργηθεί κλήρωση μεταξύ των υποψηφίων εκθετών. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία του συνόλου των υποψηφίων εκθετών και ο τόπος και ο χρόνος διεξαγωγής της θα γνωστοποιηθεί κατόπιν πρόσκλησης –ειδοποίησης.

Κλήρωση θα πραγματοποιηθεί επίσης και στην περίπτωση που εκδηλωθούν περισσότερες επιθυμίες για την κάθε ομάδα των διαθέσιμων περιπτέρων.

Προϋπόθεση για την συμμετοχή των επιχειρήσεων στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής είναι τα προϊόντα τους να έχουν παραχθεί εντός της Περιφέρειας ή η δραστηριότητα της επιχείρησης να συμβάλλει στην αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων της Περιφέρειας Αττικής (εξαιρούνται οι τομείς ετικετοποίησης και διαφήμισης μιας εταιρείας καθώς και εταιρείες logistics). Διευκρινίζεται ότι δεν αρκεί μόνο η έδρα ή η αποθήκη μιας επιχείρησης να βρίσκεται εντός της Αττικής. Επιπλέον, θα δοθεί προτεραιότητα σε επιχειρηματικές δραστηριότητες συνεταιρισμών, ομάδων παραγωγών και εκθετών οι οποίοι είναι αμιγώς παραγωγοί ή μεταποιητές και δεν έχουν ξανασυμμετάσχει σε περίπτερο της Περιφέρειας. Τέλος, θα ληφθεί μέριμνα στο περίπτερο της Περιφέρειας να υπάρχουν εκθέτες από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Ως εκ τούτου όσες επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος ως εκθέτες στο περίπτερο της Περιφέρειας να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι και τις 19/11/2018 με υποβολή σχετικής αίτησης καθώς και υπεύθυνης δήλωσης θεωρημένης με το γνήσιο της υπογραφής (ακολουθούν συνημμένα) στην Δ/νση Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο Fax: 2132065020 (Δεν θα γίνονται δεκτές, ανυπόγραφες αιτήσεις και χωρίς τη σφραγίδα της επιχείρησης).

Η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από:

  1. παραστατικά που αποδεικνύουν ότι η επιχείρηση είτε παράγει είτε τυποποιεί-μεταποιεί  το προϊόν της εντός της Αττικής (π.χ άδεια λειτουργίας σε ισχύ, τιμολόγια ή άλλο επίσημο έγγραφο από το οποίο συνάγεται ότι η παραγωγή ή η μεταποίηση ή τυποποίηση γίνεται στην Αττική)
  2. την συνημμένη υπεύθυνη δήλωση, υπογεγραμμένη από τον υπεύθυνο και σφραγισμένη με την σφραγίδα της επιχείρησης.

Η FOOD EXPO παρουσιάζει θεωρείται η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Ν.Α Ευρώπη, αλλά και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς. Το 2019 αναμένεται να την επισκεφθούν 70.000 επαγγελματίες επισκέπτες και 4.000 διεθνείς αγοραστές, ενώ οι εκθέτες, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της διοργανώτριας εταιρείας, πρόκειται να ξεπεράσουν τους 1.350. Η συμμετοχή σας στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής εξασφαλίζει την παρουσίαση των προϊόντων σας, την ενίσχυση της εταιρικής σας εικόνας και την υλοποίηση εμπορικών συναλλαγών.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Περιφέρεια Αττικής

Διεύθυνση Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής

Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής και Προβολής της

κ. Μπιτακλή Ελένη τηλ: 2132065772, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

κ. Σταυρουλάκη Βασιλική τηλ:2132065770, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

κ. Αντωνόπουλος Αθανάσιος τηλ: 2132065771, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνημμένα: 1. Kάτοψη Hall 1

                  2. Φωτορεαλιστικό σχέδιο Περιφέρειας Αττικής

Attachments:
ΑρχείοΜέγεθος αρχείουΤελευταία Επεξεργασία
Download this file (aitisi.doc)ΑΙΤΗΣΗ31 kB2018-10-29 14:46
Download this file (dilosi.doc)ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ49 kB2018-10-29 14:47
Download this file (katopsi.pdf)KΑΤΟΨΗ HALL 12697 kB2018-10-29 14:48
Download this file (fotorealistiko.pdf)ΦΩΤΟΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ1349 kB2018-10-29 14:49
A- A A+
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο patt.gov.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.