Περιστέρι,08 Ιανουαρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: «Συνεχής ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη των  ακραίων καιρικών φαινομένων».

Η Περιφερειακή Ενότητα Δυτικού Τομέα Αθηνών, μετά από συνεχή επικοινωνία με τους Δημάρχους του Δυτικού Τομέα, αλλά και με αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη στις περιοχές, ενημερώνει για τα ακόλουθα:

1. Στους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας δεν παρατηρήθηκαν προβλήματα από τις χιονοπτώσεις, ενώ τα σχολεία παρέμειναν κλειστά μετά από αποφάσεις των Δημάρχων.

2.Υπάρχει επάρκεια αλατιού στους Δήμους για την περίπτωση που χρειαστεί, λόγω του παγετού που πιθανόν να επικρατήσει τις βραδινές καθώς και τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης.

2.Η προσοχή μας εστιάζεται στην προστασία των αστέγων και των ανθρώπων που χρήζουν βοήθειας και γι’ αυτό το λόγο  λειτουργούν   οι θερμαινόμενοι χώροι που έχουν ήδη ανακοινωθεί από την Περιφέρεια και τους Δήμους.

3.Εφόσον χρειαστεί κάποιες σχολικές μονάδες να μη λειτουργήσουν ή να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους με καθυστέρηση, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται μέσω ανακοίνωσης από τα αρμόδια Γραφεία των Δημάρχων. Αυτό θα γίνεται μετά από εκτίμηση των οικείων δημοτικών αρχών.