wrapper

Το FVW, το μεγαλύτερο μέσο επικοινωνίας (media) για τον Τουρισμό στη Γερμανία με πορεία 50 ετών και μεγάλη εμπειρία και επιρροή στους επαγγελματίες του τουρισμού, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας και η Περιφέρεια Αττικής, με την ευγενική υποστήριξη του ΕΟΤ, διοργανώνουν στη Αθήνα μια 5ημερη συνάντηση των μεγάλων tour operators και τουριστικών πρακτόρων της Γερμανίας.

Το «FVW workshop Athens-Attica 2019», αποτελεί σημαντική δράση για την ενδυνάμωση της Αττικής στην Γερμανική τουριστική αγορά, με στόχο την περαιτέρω γνωριμία με την αυθεντική Αθήνα και την Αττική γενικότερα καθώς και τις τουριστικές εμπειρίες που προσφέρουν στους επισκέπτες.
Οι παρουσιάσεις που θα γίνουν αφορούν όχι μόνο το πλούσιο πολιτιστικό παρελθόν αλλά και τους θησαυρούς που κρύβει το σύγχρονο πρόσωπο της Αθήνας και της Αττικής. Ο πολιτισμός, οι τουριστικές υποδομές, η ψυχαγωγία, η αγορά, η αρχιτεκτονική, η γαστρονομία, οι οινικές διαδρομές, τα βήματα της ιστορίας, της φιλοσοφίας, των μύθων, η πόλη της Αθήνας και τα κοντινά νησιά, κ.λπ.

Με τις εργασίες του, το “FVW workshop 2019, Athens, Attica”, θα συμβάλει στην «επανατοποθέτηση» του ονόματος (repositioning) σύμφωνα με το όραμα της Περιφέρειας Αττικής για την ανάδειξη του πολυδιάστατου χαρακτήρα της Αττικής ως σύνολο τουριστικών προορισμών ιδανικών για διακοπές σύντομης διάρκειας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. (short break destination)

Το workshop περιλαμβάνει πενθήμερη επίσκεψη και φιλοξενία στην Αθήνα και την ευρύτερη Αττική, σε κλασσικά και μοντέρνα αξιοθέατα και Μνημεία, στο θαλάσσιο μέτωπο, καθώς και βιωματικές εμπειρίες στην τοπική γαστρονομία, τα πολιτιστικά θεάματα, που δένουν ουσιαστικά τον τόπο με τους decision makers και το δίκτυο διανομής των tour operators, των retailers, του μεγαλύτερου media τουρισμού FVW.

Η αποστολή οργανώνεται από το FVW και περιλαμβάνει: ομιλητές, ειδικούς του τουρισμού, εκπροσώπους των μεγάλων tour operators της Γερμανίας, τουριστικούς πράκτορες και τη συντακτική ομάδα από το FVW.
Το workshop συντονίζει ο αρχισυντάκτης του FVW, κ. Klaus Hildebrand.
Το θέμα είναι στοχευμένο, ιδιαίτερα ελκυστικό και διαφοροποιημένο, ώστε σύμφωνα με τα παραπάνω «συστατικά» να υλοποιηθεί ένα πρόγραμμα με υψηλή προστιθέμενη αξία για την Αθήνα και την Αττική γενικότερα.

Οι διοργανώσεις τέτοιου μεγέθους και εξωστρέφειας, στηρίζονται κατά πολύ στην υπεύθυνη συμμετοχή και υποστήριξη των επαγγελματιών κάθε κλάδου, με ιδιαίτερη έμφαση σε εκείνους που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο. Ως αναγνώριση του μεγέθους της αυθόρμητης και ευγενικής προσφοράς τους, οι χορηγοί και υποστηρικτές του συνεδρίου θα ανακοινώνονται και θα προβάλλονται στα μέσα και καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Περίοδος διεξαγωγής: 27-31 Μαρτίου 2019.
Ημέρα πραγματοποίησης συνεδρίου: Παρασκευή, 29/03/19.

Διοργανωτές:
Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, η Περιφέρεια Αττικής και το FVW με την ευγενική υποστήριξη του ΕΟΤ.

Χορηγοί:
Η Aegean Airlines (μεταφορές), το Athenaeum Intercontinental Athens Hotel
(φιλοξενία διαμονής), το Wyndham Grand Athens (φιλοξενία συνεδρίου)

Υποστηρικτές:
Ο ΣΕΤΕ, η Marketing Greece, η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής, Αργοσαρωνικού (ΕΞΑΑΑ), το Athens Convention & Visitors Bureau (ACVB) και πολλοί άλλοι φορείς και επιχειρήσεις. 

Attachments:
ΑρχείοΜέγεθος αρχείουΤελευταία Επεξεργασία
Download this file (190304_deltio_tipou_1.pdf)ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ142 kB2019-03-04 19:44
A- A A+
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο patt.gov.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.