wrapper

Δίνεται παράταση μέχρι και την 10η Απριλίου 2020, για να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις της Περιφέρειας Αττικής.

Σας ενημερώνουμε ότι η Περιφέρεια Αττικής προτίθεται να συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων – Ποτών «Sial Paris» που θα πραγματοποιηθεί  από 18 – 22 Οκτωβρίου 2020 στο Εκθεσιακό Πάρκο PARIS NORD VILLEPINTE του Παρισιού. Η πρόσκληση απευθύνεται μόνο σε επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας.

Η διεθνής έκθεση SIAL PARIS EXPO (www.sialparis.com) διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια. Αποτελεί μία από τις σπουδαιότερες και μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις τροφίμων και ποτών στον κόσμο, η οποία αποκαλύπτει τις τάσεις και τις καινοτομίες που διαμορφώνουν τη βιομηχανία τροφίμων του αύριο, ενώ δημιουργεί σημαντικές ευκαιρίες για τους συμμετέχοντες στην σύναψη εμπορικών συμφωνιών με υψηλής ποιότητας αγοραστές του εξωτερικού.

Με την παρουσία της στην διοργάνωση «Sial Paris», η Περιφέρεια Αττικής επιδιώκει να προβάλλει και να προωθήσει τον αγροτοδιατροφικό τομέα της. Στο ομαδικό περίπτερό της θα υπάρχει χώρος πληροφόρησης 9 τ.μ. της Περιφέρειας και θα φιλοξενηθούν μέχρι 15 εκθέτες για τους οποίους θα αντιστοιχούν 9 τ.μ. στον καθένα. Για κάθε επιχείρηση η Περιφέρεια θα καταβάλλει το 60% του παραπάνω κόστους. Ως εκ τούτου, το εναπομείναν κόστος για τον κάθε εκθέτη ανέρχεται στα 2.012€ (η τιμή ανά τ.μ. ανέρχεται στα 500€ και του Registration fee στα 530€).

Προϋπόθεση για την συμμετοχή των επιχειρήσεων στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής είναι τα προϊόντα τους να έχουν παραχθεί εντός της Περιφέρειας ή η δραστηριότητα της επιχείρησης να συμβάλλει στην αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων της Περιφέρειας Αττικής (εξαιρούνται οι τομείς ετικετοποίησης και διαφήμισης μιας εταιρείας καθώς και εταιρείες logistics). Διευκρινίζεται ότι δεν αρκεί μόνο η έδρα ή η αποθήκη μιας επιχείρησης να βρίσκεται εντός της Αττικής. Επιπλέον, θα δοθεί προτεραιότητα σε επιχειρηματικές δραστηριότητες συνεταιρισμών, ομάδων παραγωγών και εκθετών οι οποίοι είναι αμιγώς παραγωγοί ή μεταποιητές. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα ληφθεί μέριμνα στο περίπτερο της Περιφέρειας να υπάρχουν εκθέτες από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες. Σε περίπτωση που υπάρξουν περισσότερες από δεκαπέντε αιτήσεις συμμετοχής θα γίνει επιλογή των εκθετών βάσει μοριοδότησης με κριτήρια που θα ορίσει η Δ/νση Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής.

Διευκρινίζεται ότι για την επιλογή της θέσης της κάθε επιχείρησης εντός του ενιαίου περιπτέρου της Περιφέρειας θα διενεργηθεί κλήρωση μεταξύ των υποψηφίων εκθετών.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις της Αττικής με εξαγωγικό προσανατολισμό καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την 10η Απριλίου 2020 (μετά από παράταση) με αίτησή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο fax της υπηρεσίας 2132065020 (Δεν θα γίνονται δεκτές, ανυπόγραφες αιτήσεις και χωρίς τη σφραγίδα της επιχείρησης).

Η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από:

  1. παραστατικά που αποδεικνύουν ότι η επιχείρηση είτε παράγει είτε τυποποιεί -μεταποιεί  το προϊόν της εντός της Αττικής (π.χ άδεια λειτουργίας σε ισχύ, τιμολόγια ή άλλο επίσημο έγγραφο από το οποίο συνάγεται ότι η παραγωγή ή η μεταποίηση ή τυποποίηση γίνεται στην Αττική)

  2. την συνημμένη υπεύθυνη δήλωση, υπογεγραμμένη από τον υπεύθυνο και σφραγισμένη με την σφραγίδα της επιχείρησης

Για περισσότερες πληροφορίες:

Περιφέρεια Αττικής, Διεύθυνση Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής, Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής και Προβολής της
κ. Κωνσταντοπούλου Μαρία τηλ. 2132065745
κ. Αντωνόπουλος Αθανάσιος τηλ: 2132065771
κ. Σταυρουλάκη Βασιλική τηλ:2132065770

Ακολουθούν τα σχετικά αρχεία.

Attachments:
ΑρχείοΜέγεθος αρχείουΤελευταία Επεξεργασία
Download this file (200310_SIALPARIS_aitisi.doc)ΑΙΤΗΣΗ33 kB2020-03-10 13:23
Download this file (200310_SIALPARIS_yd.doc)ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ49 kB2020-03-10 13:23
A- A A+
Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο patt.gov.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.