Γ.Πατούλης: «Θα κρατήσουμε ενεργό τον επιστημονικό διάλογο, καθώς η ενημέρωση είναι το όπλο της κοινωνίας ενάντια στην επιδημία»

Ευχαριστήρια επιστολή, απέστειλε ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος, στον Περιφερειάρχη Αττικής και Πρόεδρο του ΙΣΑ Γ. Πατούλη, για τη διοργάνωση της άρτιας και άκρως επιτυχημένης διαδικτυακής Ημερίδας, με θέμα τον εμβολιασμό κατά του Κορωνοϊού, την οποία παρακολούθησαν εκπρόσωποι των Επιστημονικών και Επαγγελματικών Ενώσεων, από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Στην επιστολή επισημαίνεται χαρακτηριστικά ότι «η συμμετοχή στην Ημερίδα των αρίστων στον τομέα τους επιστημόνων, έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ενημερωθούν και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, για όλα τα δεδομένα, σχετικά με τα νέα εμβόλια και το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμού της Ελλάδας για τον SARS-Cov-2».

Σημειώνεται ότι με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη και Προέδρου του ΙΣΑ διοργανώθηκαν την περασμένη εβδομάδα δύο ενδιαφέρουσες Ημερίδες για τον εμβολιασμό, τις οποίες παρακολούθησαν εκατοντάδες μέλη του ιατρικού κόσμου και εκπρόσωποι των Συλλόγων Ασθενών και των Κοινωνικών Φορέων.

«Ως Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του ΙΣΑ θα συμβάλω προκειμένου να καταστεί ενεργός ο επιστημονικός διάλογος που θα συμβάλλει στην υγειονομική θωράκιση της χώρας και τη νίκη ενάντια στον αόρατο εχθρό. Η ενημέρωση είναι δύναμη, αντίθετα, η άγνοια εξακολουθεί να είναι ο μεγάλος σύμμαχος του κορωνοϊού ακόμη και την κορυφαία ώρα που η επιστήμη κατάφερε να παράξει το εμβόλιο για να τον αντικρούσει», σχολίασε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ.Πατούλης

Επισυνάπτεται η σχετική επιστολή

epistoli IS Kuprou17-12-2020.pdf PDF 127,75 KB19/08/21 08:08:18