φωτογραφίαΜε πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργου Πατούλη, τέθηκε άμεσα και έγκαιρα σε λειτουργία σημείο τροφοδοσίας και συγκέντρωσης τροφίμων στην Περιφερειακή Ενότητα του Δυτικού Τομέα Αθηνών για τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας.

Η ανταπόκριση των πολιτών και των επιχειρήσεων ξεπερνά κάθε προσδοκία στο κάλεσμα της Περιφέρειας Αττικής για τη στήριξη στους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές με συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης. Οι προσφορές συνεχίζονται, επιδεικνύοντας η κοινωνία μας το ανθρώπινο και αλληλέγγυο «πρόσωπό» της σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, που βιώνει παράλληλα και την πανδημία του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, συγκεντρώθηκαν συσκευασμένα τρόφιμα έτοιμα για κατανάλωση,νερά, κονσέρβες όλων των ειδών, ισοτονικά ποτά, μπάρες δημητριακών, χαρτί υγείας και κουζίνας, μωρομάντηλα, παιδικές πάνες, φαρμάκα, γάζες, φυσιολογικοί οροί, φυσικά δάκρυα, κρέμες και σπρέι για εγκαύματα, παυσίπονα, σκυλοτροφές – γατοτροφές.φωτογραφία

Ο Αντιπεριφερειάρχης του Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Ανδρέας Λεωτσάκος, εξέφρασε τις ευχαριστίες του για τη θερμή ανταπόκριση των ανώνυμων πολιτών και των φορέων, που με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης στέκονται δίπλα στους πυροπαθείς. Θέλησε να ευχαριστήσει, επίσης, για την προσφορά ειδών το Σωματείο Επαγγελματιών Εκπαιδευτών Οδηγών Αυτοκινήτων Δυτικής Αττικής, για τη μεταφορά των ειδών την «ΕΛΤΑ Courier» και την ΕθελοντικήΟμάδα Πολιτών Περιστερίου «ΕΟΠΠ» και για τη βοήθεια στη συλλογή ειδών την επιχείρηση «Coffee Island» Μπουρναζίου.

Η Περιφέρεια Αττικής και ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιώργος Πατούλης, στέλνουν ένα ισχυρό μήνυμα “Όλοι μαζί, κανείς μόνος του” και στέκονται αρωγοί στους κατοίκους της Αττικής και της Εύβοιας που δοκιμάζονται από τις συνέπειες της πύρινης λαίλαπας.