Κέντρο Οδικής Ασφάλειας & Διαχείρισης Κυκλοφορίας

odiki-asfaleia-grandbanner

Το νέο κέντρο διαχείρισης της κυκλοφορίας & οδικής ασφάλειας αποτελεί την πιο σύγχρονη πρότυπη υπηρεσία του Ελληνικού Δημοσίου με εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις φωτισμού και εξοπλισμού, προσβασιμότητα και ασφάλεια των εργαζομένων. Ως αντικείμενο έχει μεταξύ άλλων την παρακολούθηση της κυκλοφορίας, τον εντοπισμό προβλημάτων και την εξεύρεση λύσεων, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. «Προτεραιότητά μας η βελτίωση των συνθηκών οδικής ασφάλειας στην Αττική»

Επικοινωνία με το Κέντρο Οδικής Ασφάλειας

Η Περιφέρεια Αττικής θα δέχεται τα αιτήματα των πολιτών της Αττικής στο κέντρο οδικής ασφάλειας στο email odasfaleia@patt.gov.gr προκειμένου να ενημερώνεται απευθείας ο Περιφερειάρχης για τις προτάσεις, τις υποδείξεις και τις επισημάνσεις επικίνδυνων σημείων στις υποδομές, τη σηματοδότηση και τις διαγραμμίσεις του οδικού δικτύου, για άμεση ενέργεια από τον κρατικό μηχανισμό, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Περιφέρειας Αττικής αλλά και του συντονιστικού της ρόλου.

Ενημέρωση

200309 ert trafficΚαθημερινή ενημέρωση για την κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο της Αττικής απο τις 07:30 εως τις 09:30 μέσω της κρατικής τηλεόρασης ΕΡΤ1 και του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού ΑΘΗΝΑ 984 απο το κέντρο διαχείρισης κυκλοφορίας και το σύμβουλο οδικής ασφάλειας της Περιφέρειας Αττικής κ. Κίμωνα Λογοθέτη.

Διαθέσιμες Κατηγορίες: