Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και ευλάβεια γιορτάστηκαν και φέτος τα Άγια Θεοφάνεια στο Δήμο Ψυχικού- Φιλοθέης, παρουσία του Αντιπεριφερεάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών Κωνσταντίνου Μανιάτη, του Δημάρχου Παντελή Ξυριδάκη, Αντιδημάρχων, εκπροσώπων τοπικών φορέων και συλλόγων της πόλης και πλήθος πιστών.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας, πραγματοποιήθηκε η τελετή του Μεγάλου Αγιασμού και ο Καθαγιασμός των Υδάτων στο προαύλιο του Ιερού Ναού. Στη συνέχεια, έγινε η ρήψη του Τιμίου Σταυρού στο Κολυμβητήριο Νέου Ψυχικού , παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Κωνσταντίνου Μανιάτη, του Δημάρχου Παντελή Ξυριδάκη και των άλλων Αρχών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Κωνσταντίνος Μανιάτης, μετά την ολοκλήρωση της τελετής, ευχήθηκε σε όλους, το 2014 να είναι μία δημιουργική χρονιά με υγεία και ατομική και οικογενειακή ευτυχία και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εύχομαι το Φως που έλαμψε στον Ιορδάνη με τη βάπτιση του Χριστού, να διαλύει τα πολλά και ποικίλα σκοτάδια της ζωής μας και της εποχής μας και να δίνει λύση στα προβλήματα της δοκιμαζόμενης σκληρά κοινωνίας μας».