Με ευχές για ένα δημιουργικό και ελπιδοφόρο 2014, ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Κωνσταντίνος Μανιάτης, το Σάββατο 11 Ιανουαρίου παραβρέθηκε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Ινεπολιτών-Κασταμονιτών (Η Κοίμησις της Θεοτόκου).

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Σωματείου, στην Νέα Ιωνία, όπου παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της εκκλησίας, ο Δήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Ιωνίας, εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων της περιοχής και πλήθος κόσμου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκε ο εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος, ιατρός Βασίλης Ξανθόπουλος για την ανιδιοτελή προσφορά και δράση του στη Ν. Ιωνία.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κωνσταντίνος Μανιάτης στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Με χαρά βρίσκομαι σήμερα μαζί σας, όπως και κάθε χρόνο στις αντίστοιχες εκδηλώσεις του Σωματείου σας. Ενός Σωματείου με ουσιαστική και πολύπλευρη πολιτιστική και κοινωνική δράση. Για τη νέα Χρονιά σας εύχομαι υγεία και δύναμη για να συνεχίσετε την πολιτισμική προσφορά σας και την προσπάθεια σας για τη διατήρηση και προβολή της ιστορικής σας κληρονομιάς.

Ο ιατρός κ. Βασίλης Ξανθόπουλος τιμά το ιατρικό λειτούργημα και άνθρωποι όπως αυτός, αποτελούν ελπίδα για μια κοινωνία αλληλεγγύης και προσφοράς, στην εποχή μας όπου κυριαρχεί ο ατομισμός και η ιδιώτευση. Γιατροί, όπως ο κ. Βασίλης Ξανθόπουλος, πιστοί στον Όρκο του Ιπποκράτη προσφέρουν αφιλοκερδώς και με ευαισθησία τις υπηρεσίες τους στους πάσχοντες συνανθρώπους μας. Καλή Χρονιά, με υγεία, αλληλεγγύη, ενότητα, ατομική και οικογενειακή ευτυχία».