Υδροδότηση Αίγινας

Πραγματοποιήθηκε χτες στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής ευρεία σύσκεψη υπό τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό, με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Δημήτρη Κατσικάρη, του Δημάρχου Αίγινας Θεοδοσίου Σακκιώτη, του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΫΔΑΠ Α.Ε. Νίκου Μπάρδη, και υπηρεσιακών παραγόντων, με θέμα την ενημέρωση της πορείας διαδικασιών για την υδροδότηση της Αίγινας.

Η δημοτική αρχή παρουσίασε τα διαχρονική προβλήματα που υπάρχουν στο νησί και ζήτησε τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής για βιώσιμη λύση.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, εξέφρασε για άλλη μια φορά τη βούλησή του να επιλύσει με απόλυτη προτεραιότητα θέματα υδροδότησης, στερεών και υγρών αποβλήτων σε όλες τις περιοχές αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής και δήλωσε:

« Η παροχή του πολυτιμότερου αγαθού για τον άνθρωπο, όπως είναι το νερό, αποτελεί δείκτη πολιτισμού ενός τόπου. Δεν μπορούμε να μένουμε αδιάφοροι και αδρανείς στην όποια καθυστέρηση παρουσιάζεται στην επίλυση ενός τόσο σημαντικού θέματος. Θα εξετάσουμε κάθε δυνατή λύση με γνώμονα το συμφέρον και την υγεία των πολιτών».