Με την υπ’ αρ. 8493/31-8-2017 απόφαση του Αναπληρωτή Προϊστάμενου της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Π.Ε. Πειραιά & Νήσων επιβλήθηκε πρόστιμο χιλίων (1.000) ευρώ στο εστιατόριο «ΖΟΡΜΠΑΣ» που διατηρεί η επιχείρηση «ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ» στην Ακτή Κουμουνδούρου 14 στο Μικρολίμανο Πειραιά, για τους παρακάτω λόγους:

Σε έλεγχο για την εφαρμογή της Υ.Α. Α2-718/2014 (ΦΕΚ 2090/Β΄/31-07-2014) «Κανόνες ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.» που διενεργήθηκε από ελεγκτές της ανωτέρω υπηρεσίας στις 22/08/2017 στο ως άνω εστιατόριο, διαπιστώθηκε ότι (α) στον τιμοκατάλογο αναγράφεται το είδος «Φρέσκα ραβιόλια» ενώ το προϊόν είναι κατεψυγμένο κατά παράβαση του άρθρου 91 παρ. 4β των Κανόνων ΔΙΕΠΠΥ και β) στην λίστα κρασιών του εστιατορίου δεν αναγράφεται ο περιεχόμενος όγκος σε mlγια τα εμφιαλωμένα κρασιά κατά παράβαση του άρθρου 91 παρ. 4ε των κανόνων ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.