Τα πλεονεκτήματα της Αττικής για την προσέλκυση νέων επενδυτικών πρωτοβουλιών με αιχμή τον τουρισμό κυριάρχησαν στη συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιάννη Σγουρού με τους Προέδρους των Μειζόνων Αμερικανο-εβραϊκών οργανώσεων που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην έδρα της Περιφέρειας Αττικής.
Ο κ. Σγουρός ανέφερε στους προσκεκλημένους τις προσπάθειες που έγιναν τα τελευταία χρόνια για τη δημιουργία σύγχρονων υποδομών που άλλαξαν την εικόνα της Αττικής αφήνοντας μία μεγάλη αναπτυξιακή κληρονομιά υπενθυμίζοντας παράλληλα την απόλυτη επιτυχία με την οποία η χώρα μας διεξήγαγε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.
Όλα αυτά, όπως είπε ο Περιφερειάρχης Αττικής, μαζί με τη φυσική ομορφιά του παραλιακού μετώπου, τις καθαρές θάλασσες του Αργοσαρωνικού και το πνεύμα φιλοξενίας των Ελλήνων, καθιστούν την περιοχή ιδιαιτέρως ελκυστική για τους ξένους τουρίστες και, φυσικά, αποτελούν πόλο έλξης για τους επενδυτές.
Ο Πρόεδρος της Διάσκεψης κ. Alan Solow, έκανε λόγο για μια χώρα με σπουδαίο πολιτισμό και μίλησε για μια άκρως επιτυχημένη επίσκεψη εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι τέτοιου είδους συναντήσεις μπορούν να συμβάλλουν στη βελτίωση της εικόνας της Ελλάδος στο εξωτερικό και να την καταστήσουν έναν ελκυστικό προορισμό σε θέματα ανάπτυξης, επενδύσεων και τουρισμού.
