Το χώρο του γηπέδου ποδοσφαίρου επί της οδού Κύπρου επισκέφθηκαν σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής κ. Καραμέρος και ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, με σκοπό να συζητήσουν για την ανακατασκευή του, αλλά και άλλα έργα, στη γύρω περιοχή.

Στη συνάντηση η οποία έγινε σε πολύ φιλικό κλίμα, παρέστη επίσης η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κα Τζίνα Αρβανίτη και η Διευθύντρια Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, κα Χριστίνα Βασσάλου.

Μετά από αυτοψία στην περιοχή και συζήτηση για τα σημεία τα οποία χρήζουν παρέμβασης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Καραμέρος διαβεβαίωσε το Δήμαρχο πως θα υπάρξει συνεργασία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και της Περιφέρειας Αττικής, στα παρακάτω:

  1. Η Περιφέρεια Αττικής θα προχωρήσει στη χρηματοδότηση της ανακατασκευής του γηπέδου επί της οδού Κύπρου, βάσει μελέτης η οποία εκπονείται από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Παπάγου Χολαργού.
  2. Η Περιφέρεια Αττικής θα προχωρήσει στη χρηματοδότηση της κατασκευής αγωγού απορροής ομβρίων υδάτων, λόγω προβλήματος που παρουσιάζεται από το ρέμα το οποίο βρίσκεται στην οδό Υγείας, τη μελέτη του οποίου θα αναλάβει ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού.

Ο κ. Καραμέρος και ο κ. Αποστολόπουλος επισκέφθηκαν επίσης την αρχαία κοίτη του Ιλισσού στους πρόποδες του Υμηττού, με σκοπό την από κοινού εξεύρεση τρόπων αξιοποίησης και ανάδειξη του φυσικού τοπίου.

ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ