Αύριο η ημερίδα για την Επιχειρηματικότητα της Περιφέρειας Αττικής

banner 1Ημερίδα στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης για το Πρόγραμμα «Επιχειρηματικότητα: Κοινωνία – Ανάπτυξη – Καινοτομία» διοργανώνει η Περιφέρεια Αττικής, αύριο Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 και ώρα 09:30, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης.
Την έναρξη των εργασιών θα κάνει η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν η Επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής, Κορίνα Κρέτσου και ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου. Θα ακολουθήσουν οι εργασίες της ημερίδας σε τρεις ενότητες:
 «Εξωστρέφεια, Χρηματοδότηση, Καινοτομία», με κεντρικό ομιλητή τον Δημήτρη Δρόση – Προϊστάμενο Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του ΠΕΠ Αττικής και τη συμμετοχή φορέων επιχειρηματικότητας, όπως ο ΣΕΒ, το ΕΒΕΑ, η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, η ΕΣΕΕ, το Enterprise Greece και στελεχών της Περιφέρειας.
 «Έξυπνη Εξειδίκευση και Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα», στην οποία συμμετέχουν με εκπροσώπους το Περιφερειακό Συμβούλιο Έρευνας και Καινοτομίας, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΣΕΠΕ), ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης – Ε.Ι.Ε. και οι θεσμοί της Γαλάζιας Οικονομίας.
 «Στηρίζουμε τη Νεοφυή Επιχειρηματικότητα και τις Καλές Πρακτικές», με συντονίστρια την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου και τη συμμετοχή ομιλητών με εμπειρία στο πεδίο της νεοφυούς επιχειρηματικότητας.
Σημειώνεται ότι η διαβούλευση για το πρόγραμμα «Επιχειρηματικότητα: Κοινωνία – Ανάπτυξη – Καινοτομία» έχει ήδη ξεκινήσει και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της Περιφέρειας www.attica-forum.gr, όπου φορείς, επιχειρήσεις και πολίτες μπορούν να καταθέτουν τη γνώμη τους, τις ιδέες τους και τις προτάσεις τους.banner 2

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της ημερίδας.

Παρακολουθήστε ζωντανά την ημερίδα.