Με την υπ’ αρ. 3886/19-7-2024 απόφαση της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, επεβλήθη πρόστιμο συνολικά τεσσάρων χιλιάδων ευρώ (4.000,00 €), σύμφωνα με την παράγραφο 4Α και την παράγραφο 4Γ του άρθρου 71 της Υ.Α. 91354/2017 «Κωδικοποίηση Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.)», όπως τροποποιήθηκε με την Υ.Α. με αρ. 35952/13-4-23 (ΦΕΚ/Β/2542/18-4-2023) και όπως ισχύει, σε συνδυασμό με το άρθρο 4 παρ. 1 & 2 και το άρθρο 24 του Ν.4177/13 (ΦΕΚ 173/8-8-2013),στην επιχείρηση «SEMINOLE HARD ROCK ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ ΜΠΑΡ & ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ” επειδή, κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε από ελεγκτές της παραπάνω Υπηρεσίας στις 6-7-2024 στην ανωτέρω επιχείρηση στην Αθήνα, επί της οδού Αδριανού 52 στην Αθήνα, διαπιστώθηκε ότι : 1) Δεν αναγραφόταν στον τιμοκατάλογο η ένδειξη «κατεψυγμένο» για το επιδόρπιο «apple cobbler» όσον αφορά στη ζύμη του (pastry), αλλά και για το προϊόν « Brioche Gluten free burger buns», κατά παράβαση της παραγράφου 3Β του άρθρου 71 της προαναφερόμενης Υ.Α. 91354/2017, όπως ισχύει, και 2) Δεν αναγραφόταν στον τιμοκατάλογο ότι χρησιμοποιείτο και μείγμα κραμβελαίου και ηλιελαίου στις σαλάτες ως ντρέσιγκ (αναγραφόταν ότι χρησιμοποιείτο για τις σαλάτες ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο) κατά παράβαση της παραγράφου 3Α του άρθρου 71 της προαναφερόμενης Υ.Α. 91354/2017.
