Κατά τη διάρκεια της Πανδημίας έγινε μια απίστευτη προσπάθεια, μεγάλης κλίμακας, για τη χρήση της Τεχνολογίας στην υποστήριξη των καθημερινών δραστηριοτήτων ολόκληρης της κοινωνίας. Η Τεχνολογία αξιοποιήθηκε σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό σχεδόν παντού, τόσο στο Δημόσιο όσο και στον Ιδιωτικό τομέα.

Η πανδημία βρήκε τη Περιφέρεια Αττικής αρκετά έτοιμη και αρκετά μπροστά σε σχέση με την παροχή ψηφιακών υπηρεσιών. Υπήρχε ένας γενικότερος σχεδιασμός για ενεργοποίηση νέων Ψηφιακών υπηρεσιών, πολλές από τις οποίες ενεργοποιήθηκαν εντός της Πανδημίας.

Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε και υπό τις κατευθύνσεις του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, αξιοποιήσαμε την υφιστάμενη Τεχνολογική και Ψηφιακή Υποδομή της Περιφέρειας, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη της κυρίας Μαρίας Κουρή στην ΕΡΤopen και τη δημοσιογράφο Τζένη Παντελή.